UC Browser+ voor iPad

UC Browser+ voor iPad 2.4.0.367

Chinese browser verrast met hoge snelheid op trage netwerken

VOOR

  • Veel methodes weergave
  • Laadt snel pagina's
  • Bespaart data

TEGEN

  • Een tikkeltje sober

Goed
7

UC Browser is een populaire gratis webverkenner, die vooral furore maakt op oudere telefoons. Heb je echter een iPad en wil je je dataverbruik inperken, dan doet UC Browser uitstekend dienst.

Er zijn prima browsers voor iPad beschikbaar. Elke browser heeft een eigen specialiteit en die van UC Browser is zuinigheid. De webverkenner werkt prima met tragere connecties, zoals GPRS (of WAP), waardoor pagina's bij vrijwel elke verbinding snel inladen. UC Browser heeft een hoge compressiefactor (het prepareert websites om data-bewust te laden), waardoor je efficiënt surft.

UC Browser biedt een aantal verschillende methodes om pagina's te bekijken, maar deze dien je wel zelf in te stellen. Zo moet je de zoom-modus aantikken in het instellingenmenu om het scherm tijdens het surfen in grootte aan te passen (met 'pinch and zoom'). Ook stel je hier in dat het scherm moet wisselen naar horizontale modus bij het bewegen van je telefoon. De extra opties voor het surfen in dag- en nachtmodus (waarbij de kleuren veranderen) en in volledig scherm-modus zijn erg plezant.

UC Browser heeft alle standaardopties, waaronder bladwijzerbeheer, verschillende tabbladen en een rappe modus zonder plaatjes aan boord. De browser is gericht op het besparen van data en doet dit uitstekend. Heb je een gelimiteerd data-abonnement dan is deze software een aanrader.

Meeste downloads Browsers voor Iphone

Meer
UC Browser+ voor iPad

Download

UC Browser+ voor iPad 2.4.0.367

Beoordelingen about UC Browser+ voor iPad